Seppänen: 4G-ga seonduvat on vara kommenteerida

Elisa juht Sami Seppänen ütles, et Tele2 süüdistusi ebareaalsete pakkumiste kohta on vara kommenteerida.

Tele2 teatas täna soovist 4G litsentside sagedusloa konkursi tulemused vaidlustada, põhjendades, et 4G litsentside eest pakuti üle ja lubatud tasud ei olnudki realistlikud. Nüüd ongi üks neist ebarealistlikest pakkumistest juba tagasi võetud. Äripäev palus Seppänenil tekkinud olukorda kommenteerida ja öelda, kas ebarealistlikud pakkumised olidki tehtud selleks, et neid tagasi võtta.

"Ma ei suuda nendele küsimustele vastata. Olen kõigile öelnud ja ütlen teilegi, et on liiga vara kommenteerida. Õige aeg on siis, kui 4G litsentside sagedusload on jaotatud ja riigilõivud makstud," lausus Seppänen.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised