Foorumis spekuleeritakse Kogeri börsiplaanidega

Ehitusärimehe Andres Kogeri tänavused jõupingutused Koger & Partnerite majandusliku olukorra parandamisel kandsid ilmselt nii head vilja, et internetifoorumis hakati lausa spekuleerima börsiplaanidega.

„Koger & Partnerid valmistub börsile tulema või? Veebileht on neil üllatavalt börsisõbralikult disainitud. St infot ei anta mitte ainult müügiobjektide, vaid ka kogu firma kohta. Grupp, struktuur, inimesed, esilehel geograafilise laienemise ulatus jne,“ tõusis teemaks LHV foorumi alajaotuses, kus käiakse välja võimalikke uusi börsile tulijaid.

"LHV foorumi kohta ei oska ma midagi öelda, meil ei ole täna börsile mineku plaani, seal on juba mitu ehitusettevõtet, analüütikud võivad kommenteerida, kuidas neil läheb. Pigem ma pean oma meeskonda kiitma, kui meie koduleht nii hea mulje jätab," kommenteeris Koger ise börsile mineku spekulatsioone.

Kogeri ettevõtted on mitmel korral võlakirju emiteerinud. Koger & Partnerid emiteeris tänavu aprillis 1 miljoni euro ulatuses võlakirju, mille lunastustähtaeg saabub 2012. aasta oktoobris.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised