Swedilt ostja: me ei ole lõpetanud

Swedbanki kinnisvarahaldusfirmalt Ektornet hulga äripindu ostnud Colonna Capitali grupp kavatseb lähiajal veel kinnisvara soetada.

Ektornet müüs 16 äripinnast koosneva portfelli Colonna Capitali gruppi kuuluvale ettevõttele Pan-Estonian OÜ. Colonna Kinnisvara juht Marek Õunamägi rääkis, et tegu oli pikaajalise ja suure tehinguga ning hooned osteti peamiselt üüritulu potentsiaali pärast. Lähiaja plaanidest rääkides ei välistanud ta, et jõudsalt kasvav ettevõte võiks Eestis veel kinnisvara osta.

„Jätkame ikka huvitavate kinnisvaraobjektide otsimist ja proovime teha nii palju kui praeguses turuolukorras on võimalik,“ märkis Õunamägi. Ta lisas, et ettevõte on viimasel ajal jõudsalt kasvanud ning kasv jätkub: „Me ei ole veel kaugeltki lõpetanud.“

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised