Dapon: kaubanduspinnad võiksid soosida ajaveetmist

Heale kaubanduspinnale ning uutele kontseptsioonidele on E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe Aldo Daponi hinnangul veel ruumi.

Turg kasvab iga aasta ca 100 mln euro võrra, mis on ühe suure kaubanduskeskuse aastakäive. Lähemalt kaubanduspindade arengusuundadest saab lugeda Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebist kaubandus.ee SIIT.

„Mujal maailmas on kaubanduskeskused muutunud suuresti ajaveetmise kohaks – seda kahjuks täna Tallinnas tegutsevad keskused ei toeta," rääkis Dapon. "Puudub lisaks laiale kaubavalikule võimalus veeta vaba aega, kas siis sõprade või perega."

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised