FOTOD: Koduomanike V kongress

Koduomanikud kogunesid Salme kultuurikeskuses.

Koduomanike kongressil valiti ka iga-aastane sõber ja seekord pälvis tiitli "Koduomaniku sõber 2014" telesaade "Kodutunne". Kongressil tunnustati ka Põlvamaale energiasäästliku kodu rajamise eest Kuldar Leis. Leis pärjati tiitliga "Energiasäästliku mõtteviisi arendaja 2014".

Teiste seas esines kongressil ka SA KredEx hoonete energiatõhususe projektijuht Kalle Kuusk, kes andis ülevaate korterelamu rekonstrueerimistoetuse põhisuundadest ning väikeelamute kütteseadme uuendamise toetuse tingimustest. Eesti Kindlustusseltside Liidu juhatuse liige Andres Piirsalu rääkis oma ettekandes teemal "Tark omanik kindlustab".

Vajuta siia, et näha täismahus pildigaleriid kongressist!

Galerii

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised