Äripindade müügipakkumiste arv on aastaga kerkinud 20%

Portaali KV.EE andmetel pakuti märtsikuus Tallinnas müügiks 559 äripinda. Äripindade müügipakkumiste arv oli aastatagusest 20% kõrgemal.

Suurim äripindade müügipakkumiste arv asub kesklinnas, kus märtsis oli pakkumisel 224 äripinda. Suurem on äripindade pakkumiste arv veel Põhja-Tallinnas ja Lasnamäel, kus asub vastavalt 81 ja 73 müügipakkumist.

Enim kasvas müügipakkumiste arv Narvas, 49% ning keskmine hind langes seal aastaga 19%. Tartus kasvas müügipakkumiste arv 20%, kuid absoluutarvudena on müügis vaid 24 äripinda keskmise ruutmeetri hinnaga 1287 eurot. Pärnus oli märtsis müügis 85 äripinda, kasv 13%.

Äripindade müügipakkumiste keskmine ruutmeetrihind oli portaalis KV.EE märtsis 1246 eurot. Aastatagusega võrreldes nõuavad kinnisvaramüüjad 9% kõrgemat hinda. Kõige kallimad äripindade müügipakkumised asuvad Tallinna vanalinnas, kus ruutmeetri eest küsitakse 2470 eurot.

Vaata ka http://bit.ly/1CyIxhJ

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised