Eriline leid: müüa ajaloolised taluhooned

kinnisvarauudised.ee hoiab silma peal müügis olevatel erilistel objektidel ja selle nädala leid on ajaloolised taluhooned Viljandimaal.

Müüa ajaloolised Albi taluhooned, hind 39 900 eurot, aga tundub, et kaubelda saab.

Hoonete kogupind on 200 m², krunt 1,1 ha. Elumaja on ehitatud 1890 ja ait 1892. . Hooned on saliselt renoveeritud, elumaja vajab seest remonti. Aidal ja elumajal uued laastukatused, majal uued puitpakett aknad. Maja elutoas säilinud tsaariaegne maalingutega kiviahi, osaliselt säilinud vanad seina- ja laemaalingud.

 

Elutoas põrandalaua laius kuni 40 cm. Krundil asetseb lisaks majale ja aidale, maa-alune punasest kivist võlvlagedega kelder 60 m2 ja puukuur. Krunt meenutab vana mõisaparki ( iidsed tammed, pärnad ) ja õunaaed. Hea juurdepääs, samas ülimalt privaatne ( lähim maja linnulennult ca 1 km ).

Kui teile jääb silma mõni eriline pakkumine, andke meile sellest teada. 

Galerii

Osale arutelus

  • kinnisvarauudised. ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised