Parimad fotod müügis kinnisvarast saab päiksega

Sandra Rugina on Tallinnas elav rumeenlanna, kes teenib fotograafina raha Soomes müüki tulevat kinnisvara pildistades. 

"Päikeselise ilmaga tehtud kinnisvarafotod on tõhusamad kui need, mis tehtud sombuse taeva all. Kui pildistada tuleb novembris-detsembris, pannakse akendele ja laudadele küünlad, mis peavad kiirgama soojatunne; eriti hea, kui korteris on kamin - sinna tehakse tuli, ja kamina ette põrandale pannakse pudel punast veini,"kommenteeris Rugina Eesti Ekspressis.

Ta lisas, et kui müügis opn täiesti tühi korter, kus ei ole mitte kui midagi, tarivad nad sinna täispuhutava madratsi, kuhu laotavad tekid ja padjad, voodi ette maha panevad lambanahad, ja tekile tuleb kandik ajalehe ja croissant'idega.

kuidas kinnisvara ostjale ihaldusväärsemaks muuta, lugege pikemalt Eesti Ekspressist

 

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised