Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäele kerkib uus 8-korruseline korterelamu

Mustamäe ja Õismäe piirile kerkib uus 8-korruseline korterelamu. Populaarse parkmetsa äärde kerkivas majas on 42 rõduga korterit ja esimesel korrusel asuvad äripinnad.

2016. aasta lõpuks valmiv kortermaja hakkab paiknema aadressil Kadaka tee 145a. Majas on kokku 42 korterit, mille suurused jäävad 49,1 m2 ja 78,6 m2 vahele. Rõdude suurused algavad 9-st m2 ja mitmetel korteritel on mitu rõdu. Maja 0-korrusel on soe garaaž, kus paiknevad panipaigad ja parkimiskohad.

Colliers International elukondliku kinnisvara juhi Maia Daljajevi sõnul on antud arenduse suurimaks plussiks kortermaja hea hinna ja kvaliteedi suhe ning väga hea infrastruktuur. „Mustamäel on hetkel kõige  vähem uusi korterelamute arendusprojekte võrreldes teiste Tallinna linnaosadega, kuigi selles linnaosas on  kõige paremini  väljakujunenud ja toimiv infrastruktuur ning elukeskkond. Ühistransport toimib hästi, kiire ühendus kesklinna, lennujaama, sadama ja autobussijaamaga, läheduses on lasteaiad, koolid, kaubanduskeskused, meditsiiniasutused ning samuti erinevad vaba aja veetmise võimalused nii vabas looduses kui ka spordiklubides.“

Kui viimastel aastatel on täheldatud Mustamäe linnaosa rahvastiku vananemist, siis selle üheks põhjuseks on just see, et uute elamispindade pakkumisi on väga vähe. „Noored pered soovivad oma kodu rajada eelkõige uude majja ning seetõttu on hea asukohaga kaasaegsed korterid Mustamäel nõutud kaup,“ lisas Daljajev.

Kadaka tee 145a korterite ja äripindade müüki korraldab Colliers International, kelle senine fookus on olnud ärikinnisvara teenuste vahendamine, aga kes nüüd on sisenenud ka elukondliku kinnisvara turule. Arendajaks  on GMP Grupp, kes on arendanud Tallinnas  viimaste aastate jooksul edukalt  mitmeid  korterelamuid kesklinnas ja ka Mustamäel ning ehitajaks on on Vilcon Ehituse OÜ.

Autor: kinnisvarauudised. ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474