Tallinnas müüdi kaks miljonikorterit

Baltic Sotheby’s International Realty tegi kaks hiigeltehingut. Kahe nädalaga müüdi

Üks korter asub Meerhofis ja teine Tatari tänaval.

“Korterite hinnad olid ligi 1 000 000 eurot. Mõlema korteri puhul oli tegu värskelt, vaid mõned kuud tagasi turule tulnud korteritega,” kommenteeris Baltic Sotheby’s International Realty tegevjuht Sveta Grün.

Sveta Grün sõnas, et kuigi varasemalt on luksuskinnisvara müümine olnud pigem pikaajaline protsess, siis 2015. aasta on toonud turule päris suure hulga ostuhuvilisi, kes on valmis soetama kinnisvara Tallinnas mõne Euroopa suurlinna hinnaklassis. Teisalt on aga eliitkinnisvara pakkumisi vähe ja tihti tuleb ette olukordi, kus potentsiaalsed ostjad eelistavad teatud piirkonda või kinnisvara kriteeriumeid ning neile väga midagi pakkuda ei olegi.

Fotol: miljonikorter Meerhofis

Väga aktiivne on ka kõrgklassi üürikorterite turg, kuhu liigituvad korterid hinnaklassis 2000 - 2500 eurot/ kuus. Sveta Grün kommenteeris, et sellistele korteritele leiab üürilise maksimaalselt paari kuuga.

“Klientide arv, kes on valmis soetama kinnisvara 1 -2 miljoni euro eest on viimaste aastatega järjest kasvanud. Samas tasuks suhtuda skeptiliselt müüti, et teatud ostjad raha ei loe ja on valmis ükskõik mis hinnaga endale elamispinna soetama. Arhitektuur, siseinterjöör, sisustus ja kaunis ümbrus on märksõnad, mis luksuskinnisvara iseloomustavad. Kui kinnisvara on kvaliteetselt ehitatud ja viimistletud, oskavad ka ostjad seda hinnata. Kinnisvara peab oma hinnale vastama,” lisas Grün lõpetuseks.

 Eliitkinnisvara ettevõte Baltic Sotheby’s International Realty alustas oma tegevust Baltikumis 2010. aastal. Sotheby’s International Realty liikmena pakub ettevõte esmaklassilist kinnisvara üle maailma.

 

Osale arutelus

  • kinnisvarauudised. ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised