FOTOD: Koplis korraga töös kaks suurt arendust 

Põhja-Tallinnas Erika tänaval on tänavu sügisel korraga töös kaks suurt kinnisvaraarendust.

Üks Põhja-Tallinna arendustest on aadressil Erika 15 renoveeritav ajalooline kivimaja. Hoone arendajaks on Larsen Kinnisvara. 63 korteriga hoones leidub nii ühetoalisi stuudioid kui ka läbi mitme korruse ulatuvaid suuremaid kortereid, teatas ettevõte.

Larsen Kinnisvara tegevjuht Priit Vare kommenteeris, et Põhja-Tallinnale omases stiilis kivimaja valmib koostöös sisearhitekti Liina Vainoga ning paistab silma kõrgete lagede (kuni 4,7 m), B-energiaklassi ja suure, üle 2000 m2 kinnise hooviga.

Lisaks Erika 15 kivimajale algasid sellel sügisel renoveerimistööd ka üle tee asuvas kunagises Arsenali tehases.

2016. aasta sügisel avab endises ajaloolises relvatehases uksed Arsenali keskus. Esimeses etapis valmib 15 000 m2 kaubandus- ja büroopinda, 35 poodi ja 5 kohvikut. Ehitustööde käigus säilitatakse enam kui 100 aasta vanused punasest tellisest hooned, korrastatakse siseruumidesse jäävad ajaloolised fassaadid ning lisatakse kaasaegsed mugavused.

Uusmaa Kinnisvarabüroo Põhja-Tallinna maakler Marina Hodus kommenteeris, et Põhja-Tallinn sobib neile, kes soovivad investeerida potentsiaalikasse piirkonda.


Galerii

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised