Balti suurim kinnisvarakorrashoidja jõulukinke ei tee

SOL koristusteenus
SOL koristusteenus

Baltikumi suurim kinnisvarakorrashoiu ettevõte SOL Baltics loobub ka sel aastal jõulukinkide tegemisest.

Ettevõte jätkab oma 10-aastast traditsiooni toetada jõulukinkide tegemise asemel abivajajaid. Sel aastal otsustati annetada muidu jõulukinkidele minev summa Üksikvanemate MTÜ’le. Varasematel aastatel on ettevõte annetanud tekke ja patju erinevates maakondades elavatele paljulapselistele peredele, teatas SOL Baltics.

SOL Baltics juhi Rinel Piusi sõnul on meeldiv jõulutraditsioon sel aastal leidnud uue abivajaja, sest nende 2300 töötaja hulgas kahjuks ka üksikvanemaid, kellede jaoks on igapäevased eluraskused väga tuttavad.

“Jõulud on paljuski ka märkamise ja hoolimise aeg ning meile on väga oluline toetada oma töötajaid mitte ainult tööpostil vaid ka seal, kus nad seda isegi võib-olla enam vajavad,” põhjendas ta ettevõtte otsust. “ Töötaja on pühendunud siis kui tal on oskused, sisemine motivatsioon ja kodus kõik hästi,” lisas ta.

SOL Baltics kutsub üles ka teisi ettevõtteid annetusi tegema, ning edastab ka oma partneritele ning klientidele jõulukaardi, kus on peal viide võimalusele, toetada Üksikvanemate MTÜd.

MTÜ Üksikvanemad (yksikvanem.com)tegeleb vastavalt rahalistele võimalustele psühholoogilise ja juriidilise nõustamisteenusega, paarisuhtekoolitusega, pakub materiaalset abi, loob tugigruppe jpm.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised