Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huvi äratav uusarendus Lasnamäel

Liven Kinnisvara arendatava kortermaja Central Residence ehitushanke võitis Nordecon AS, kes rajab hoone, millest ligi kaks kolmandikku on välja müüdud enne kopa maasse löömist.

Liven Kinnisvara partneri Andres Aaviku sõnul on enne ehituse algust enam kui 60% Central Residence korterid müüdud. Aadressil Virbi 8 asuva Central Residence’i esimese etapi, viiekordse hoone ehitus, algab jaanuaris ning see valmib aasta lõpuks. Hoone maksumuseks kujuneb alla 3 miljoni euro.

„Skandinaavias, Suurbritannias ja mujal arenenud kinnisvaraturuga riikides on korterite ettemüümine täiesti tavaline, sest inimesed usaldavad arendaja ning ehitaja kvaliteeti,” rääkis Andres Aavik. Praeguse müügiedu aluseks võib pidada  turule vastuvõetavat hinna ja kvaliteedi suhet.

 „Oleme viimasel ajal oma elamuehituse segmenti oluliselt kasvatanud nii läbi koostööpartnerite tellimuste kui ka omaarenduste näol,“ sõnas Nordecon ASi juhatuse liige Erkki Suurorg. „Jaanuari alguses alustame esimese etapi ehitustöödega ja loodetavasti õnnestub sõlmida ka teise ehitusetapi ehitustööde leping.“ Central Residence’i teise etapina valmib viiekordse hoone kõrvale 16-kordne kõrghoone. Selle huviliste registreerimisega on juba alustatud. Central Residence’i iseloomustavad läbimõeldud lahendused alates parkimisest kuni turvasüsteemideni. See on esimene korterelamu Eestis, kus koostöös turvafirmaga G4S pakutakse valveteenust nii et valvatud on nii elu- kui üldruumid ning igal panipaigal on eraldi valve. Samuti on valvatud kogu hoone territoorium ning ühtses võrgus on ka tulekahjualarmid. Vajalikud seadmed paigaldatakse ehituse käigus ehk koduomanik selle pärast muretsema ei pea. Central Residence’i arhitekt on Raiko Reinson Nord Projektist. Andres Aaviku sõnul pöörab koduostja varasemast enam tähelepanu detailidele nagu energiatõhusus, siseviimistlus ja -kujundus. Samuti on oluline pereelu ja elustiili toetavate võimaluste lähedus. 

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474