Tartu tuleb lumega toime

Tartu tänavaid hoiavad korras lumekoristusmasinad, puisturid ja ligi 20 kätepaari. Nende jõududega on suudetud tänavad vastavalt seisundinõuetele lumesaju korral hiljemalt nelja või kaheksa tunni möödudes puhastada, tõdeb abilinnapea Valvo Semilarski.

Lumetõrjet raskendavad seisvad autod

Esimeses järjekorras tehakse libedusetõrjet ja puhastatakse lumest põhitänavad ja bussiliiklusega tänavad ning Riia ja Jakobi tänava tõusud ning sillad. Kõrvaltänavad tuleb sahaga üle käia vähemalt 12 tunni möödudes. Lumekoristust takistavad tänavatele pargitud sõidukid, mis võib sundida linnavalitsust tänavatel parkimist piirama ja sissesõitu ühest tänavaotsast keelustama.

 

Kõnniteede puhastamist alusta koheselt!

Linnapuhastusteenistus soovitab krundiomanikel peale lumesadu kohe esimesel võimalusel hakata kõnniteid koristama. "Mida kiiremini teed lumest puhastada, seda vähem sõtkutakse see kinni ja seda lihtsam on hiljem teed korras hoida," soovitas linnapuhastuse peaspetsialist Madis Tammeorg. Üleliigset lund saab vedada lumeladustuskohtadesse. Vajadusel saab kinnistuomanik tellida kõnniteede koristamise teenust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised