Pirita tee nutikodud koguvad populaarsust

Meerhof 2.0 Pirita teel
Meerhof 2.0 Pirita teel

Tänavu jaanuaris alustas Metro Capital Pirital Meerhof 2.0 ehitustöödega. Nutikodu lahendustega varustatud energiasäästlik maja on äratanud elavat huvi.

Meerhof 2.0 on olemasoleva Meerhofi Residentsi edasiarendus, mille käigus kerkib Pirita tee 20a aadressile 10-korruseline kõrghoone. Maja projekteerimismeeskonnas osalesid lisaks arhitektile ja sisekujundajatele ka akustikud, energiatõhususe eksperdid, nutikodu eksperdid ja Feng Shui asjatundjad. „See on äärmiselt energiatõhus, helikindel, kaasaegsete korteriplaneeringute, lummavate vaadete, stiilse sisekujunduse ning hea auraga maja,“ kommenteeris Meerhof 2.0 arendava Metro Capitali partner Ain Kivisaar „Tegemist on väga hea tehnilise varustusega hoonega,“ lisas ta. „Ehitaja Nordeconil on selliste hoonete ehituskogemus olemas“.

Kõik Meerhof 2.0 korterid varustatakse nutikodu lahendusega, mille abil saab mobiilsete seadmetega oma kodu juhtida ning vee-, kütte- ja elektriarveid jooksavalt jälgida. Maja sisehoovi valmib tenniseväljak, mida saab talvel kasutada uisu-või jäähokiväljakuna. Maja katusele paigaldatakse päikeseelektrijaam, millest saadav elektrienergia suunatakse hoone üldenergia tarbimisse, täites nii B-energiaklassi nõuded. Kõrghoone juurde kuulub ka soojenduse ning videovalvesüsteemiga varustatud kahekordne garaaž.

Meerhof 2.0 paikneb kesklinna ja Pirita vahelisel alal. Piirkond on sobiv lastega peredele, tervisespordiga tegelemiseks, lähikonnas on mitmeid  kultuuriobjekte ja söögikohti.

Kinnisvaraportaali KV.EE juhi Tarvo Tesloni sõnul on ligi poolte korterite vastu juba huvi tuntud. „Sageli soetatakse selliseid kortereid investeeringu eesmärgil ning need liiguvad kohe üüriturule,“ ütles Teslon.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised