Vanalinn rikastub eksklusiivsete korteritega

Neorenessanss stiilis Lai tänav 9 hoones viiakse läbi põhjalikud renoveerimistööd, mille tulemusel valmivad 2016. aasta sügisel 16 korteriomandit. Colliers International on juba alustanud renoveeritud korterite müüki, märgib firma oma pressiteates.

Lai tn 9 hoone asub Tallinna vanalinnas ja on üks vormipuhtaim neorenessanss-stiilis ehitis Tallinnas. Krundi ajalugu ulatub 14. sajandisse, mil krunt kingiti Johann van Reval minoriitide kloostrile. Renoveeritud majja tuleb 16 erineva plaanilahendusega eksklusiivset korterit.

Colliers International elukondliku kinnisvara juhi Maia Daljajevi sõnul saab ostja Lai 9 korterite siseviimistluses kaasa rääkida ja teha just endale meelepärase kodu. „Korterite vastu tuntakse huvi  ka pikaajalise investeeringu eesmärgil,“ sõnas Daljajev.

Ehitatavate korterite suurused jäävad vahemikku 57,5 m2 – 207 m2. Hoones on nii kaug- kui ka gaasiküte. Küttesüsteemide puhul kasutatakse juhtmevaba koduautomaatika lahendusi, mis võimaldab süsteemi vajadusel distantsilt juhtida.

Kinnistu hoov haljastatakse ja luuakse ka parkimiskohad, samuti renoveeritakse kolme boksiga garaaž. Korterite ruutmeetri hinnad algavad 3200 eurost ruutmeetri kohta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised