Veskimöldresse kerkib Eesti suurim kinnisvaraarendus

Tulevane Veskimöldre elamupiirkond linnulennult
Tulevane Veskimöldre elamupiirkond linnulennult

Arendaja Brave Capital alustas Veskimöldre elurajooni teise etapiga, mis koos kümme aastat tagasi rajatud esimese etapiga moodustab pindalalt Eesti suurima elukondliku kinnisvaraarenduse. Arendus paikneb ca 150 ha suurusel alal Nõmme linnaosa ja Saue valla piiril Laagri alevikus.

Uus elamupiirkond koosneb 159 uuest individuaalelamust ja 91 ridaelamuboksist. Kortermaju sinna ei tule. Uue kodu leiab endale ligikaudu 1000 elanikku.

Arendaja Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on Veskimöldre suurim era- ja avaliku sektori koostöös valmiv elukeskkonnaarendus. „Veskimöldre on terviklikult lahendatud elukeskkond. Märksõnadeks on kõrghaljastus, läbimõeldud infrastruktuur, viisakas naabruskond, looduslik keskkond, korralikud valgustusega teed ja tänavad, sportimisvõimalused, turvalisus ning hea ühendus Tallinna kesklinnaga.”  

Investeeringute suurus ilma hoonestuseta on ca 7 miljonit eurot. Elamupiirkond valmib aastaks 2022. 

Möödasõit parandab elukeskkonda

„Veskimöldre esimene etapp, mis rajati aastatel 1996-2005, oli meie meeskonna töö. Teise etapi ettevalmistamisel tugineme valdavalt olemasolevale kogemusele. Lisaks oleme küsinud tagasisidet Veskimöldre elanikelt, mida nende arvates teise etapi rajamise juures veelgi paremini teha saaksime,” lisas Kuusk.

„Omavalitsusel on hea meel, et Tallinna piirile rajatakse kõrgel tasemel elamurajoon. Koostöös arendajaga kavandatakse veel Veskimöldresse uus kool ja lasteaed ning Maanteeameti poolt ehitatav Laagri möödasõit parandab veelgi olemasolevat elukeskkonda, ” ütles Saue vallavanem Andres Laisk. 

Kinnistute müük on alanud, teatas ettevõte.

Osale arutelus

  • Eva Kiisler, ehitusväljaannete juht

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised