Vaata, keda võis näha Kinnisvarakonverentsil

Kinnisvarakonverents
Äripäeva Kinnisvarakonverents

Eile toimus Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses Äripäeva Kinnisvarakonverents, kus kohtusid potentsiaalsed kliendid, investorid, ehitajad, arendajad ja vahendajad. Konverentsil osalejatele pakkusid ettekannetega mõtteainet teiste seas energiasäästlike arenduste eestvedaja Kristjan-Thor Vähi, ühisrahastusprojekte vedava Crowdestate juht Loit Linnupõld, advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Urmas Ustav, Uus Maa analüütik Igor Habal ning mitmed ametnikud ja kinnisvarafirmade esindajad.

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Uudised