Autorid: Lauri Leet, Lauri Leet, kaasautor • 29. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peetri alevikku lubatakse uudset keskust

Compakt Kinnisvara juhatuse liige Martin Lember
Foto: Andres Haabu
Plahvatusliku kiirusega kasvavas ja arenevas elukeskkonnas Peetri alevikus Rae vallas pole seni universaalset keskust, kus vaba aega veeta, sportida ning muid teenuseid kasutada. Praeguseks on hilinenult selle rajamiseks detailplaneering kehtestatud ning käib hoogne põhiprojekti koostamine.

Keskuse arendaja, Compakt Kinnisvara juhatuse liikme Martin Lemberi sõnul on käimas ka rentnikega läbirääkimised ning hoogsalt tegeletakse ka uue hoone „identiteedi vormimisega”. „Ehitaja ei ole tänaseks veel valitud aga lähikuudel kuulutame välja hanke, misjärel saame ehitusega alustada,” märgib ta lisaks.

Koostöö detailpaeeringu kehtestamisel sujus Rae vallaga väga hästi ning protsessi olid kaasatud lisaks piirinaabritele ka mitmed Peetris aktiivselt tegutsevad kogukonna seltsid. „Sellise kontseptsiooniga spordi ja vabaaja veetmise asutust Peetris ei ole ning keskuse valmimist oodatakse väga. Sellise suure hoone juures aga on kõik pisidetailid väga oluline läbi mõelda, mistõttu on projekteerimine ja ehituse algus võtnud plaanitust veidi kauem,” selgitab Lember.

Tema sõnul ei saa uus keskus olema kaubanduskeskus, konkureerima ei asuta Ülemiste Keskuse või Sikupilliga. „Tegemist on kohaga kus reaalselt saab sporti teha, lõõgastuda ja perega vaba aega veeta.”

Pea 8000 ruutmeetrile tulevad keskuses kolm tenniseväljakut, basseinidega spa ja saunakeskus, umbes 1200 ruutmeetrine spordisaal koos erinevate rühmatreeningute saalidega, sporditarvete poed, kogupere restoran, käepärane toidukauplus, ilu- ja massaažiteenused, hambaarst ja apteek.

Martin Lember: „Kõik see kokku on üks heast energiast pakatav tervik, mille sarnast ma ei tea, et Eestis oleks. Tuleb väga äge asi, luban!"

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474