7. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tivoli arenduses kerkib kolmas kortermaja

Tivoli arenduses läheb käiku ka päikeselektrijaam.
Foto: Metro Capital
Metro Capital käivitas Kadriorus Tivoli elurajooni kolmanda etapi arenduse, mille käigus valmib Kadrioru pargi vahetusse lähedusse mere äärde, endisele Tivoli lõbustuspargi territooriumile viiekorruseline 27 eksklusiivse korteriga Kiikri 3 kortermaja.

Metro Capitali partneri Ain Kivisaare sõnul on Tivoli elurajooni kolmanda etapi käivitamine märk sellest, et kliendid väärtustavad Tivoli elurajooni kontseptsiooni ja Metro Capitali poolt pakutavat kvaliteeti, tänu millele on 2017. aasta maikuuks valmivate korterite vastu suur ostuhuvi. Lisaks vaadetele ja ehituskvaliteedile on Kiikri 3 maja puhul kindlasti üheks suureks väärtuseks hoone katusele paigaldatav päikeseelektrijaam, millest toodetav elektrienergia suunatakse maja üldtarbimisse.

Esimesed uued majad valmivad Tivoli elurajoonis tänavu kevadel. Kokku oli kahe esimese etapi arendusmaht 150 korterit, millele lisandub nüüd 27 korterit Kiikri 3 majas. Uue etapi peatöövõtja on Nordecon AS, kellega koostöös alustati 2016. aasta alguses ka Meerhof 2.0 ehitustöid. Kivisaare sõnul oli Nordeconi valik asjade loogiline käik. Koostöö kahe ettevõtte vahel on käinud aastaid ja nende poolt pakutav kvaliteet vastab Metro Capitali klientide ootustele.

Metro Capitali visioon on ehitada Tivolisse laevakujuline mänguväljak, et tulevased elanikud näeksid, milliseid uhked laevad seal territoorium asusid ja nad tunnetaksid piirkonna ajaloolist väärtust. 

 

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474