11. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiltoni saab ööbima jaanipäevaks

Hiltoni standardtuba
Foto: Andres Haabu
Hilton Tallinn Park avatakse mai lõpus ning broneeringuid saab teha alates 23. juunist algavateks külastuseks.

Hilton Tallinn Parki tegevdirektoriDaniel Habersatteri sõnul edenevad hotelli ehitus ja sisetööd plaanikohaselt. “Hetkel on meil väga tegus periood – kümned inimesed töötavad pidevalt selle nimel, et saaksime mai lõpus hotelli uksed avada ning see on põnev ja heas mõttes ärevustekitav,” lisas ta.

“On näha, et Hilton Tallinn Parki avamise lähenemine on tekitanud parajalt ootusärevust. Oleme värbamas kümneid hotellitöötajaid ning meie suureks rõõmuks on huvi Hiltoni hotellis tööle asuda suur. Samuti tunnevad mitmed sündmuste korraldajad huvi hotelli multifunktsionaalse konverentsikeskuse vastu. On selge, et Hilton Tallinn Park tõstab Tallinnas taset nii ürituse korraldamise paikade kui ka ajaveetmisvõimaluste seas,” lisas Habersatter.

Hilton Tallinn Park hotellis on 11 erinevat tüüpi tuba, alates klassikalistest, kuid modernse viimistlusega külalistubadest, kuni erakordsete sviitideni vaadetega Tallinna lahele. Kõige suursugusem on 180 m2 presidendisviit, mis on omasuguste seas Tallinna üks suurimaid. Sviidis on kontoriruum, söögituba kümnele inimesele, eraldi tuba riietumiseks ja jumestamiseks ning mullivann. 

Baltikumi esimeses Hiltoni hotellis Hilton Tallinn Park on 202 tuba. Hotelli kaasaegseima tehnikaga varustatud konverentsikesksuses on 10 koosolekuteruumi ja Tallinna üks suurim ballisaal, mis mahutab ligi 520 inimest – kokku võib konverentsiruumides võõrustada ligikaudu 800 delegaati.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474