Ülemiste arendaja võttis Swedbankilt laenu

Jostov
Gert Jostov Ülemiste City´s Dvigateli tehase rusude juures.

Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste ja Swedbank sõlmisid laenulepingu 46, 22 miljoni väärtuses, et refinantseerida olemasolevaid laene.

„Tegemist on olemasolevate laenude refinantseerimisega meie jaoks väga sobivatel tingimustel,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Kinnisvaras on laenude refinantseerimine tavapärane praktika, kuna projektide tasuvusaeg on pikk. Eriti hea on seda teha siis, kui laenuandja on oma tingimustes paindlik. See annab kinnitust, et Swedbank näeb Technopolis Ülemiste ASi pikaajalise partnerina ja Ülemiste Cityt linnakuna, mille arendustegevusse tasub investeerida.”

„Technopolis Ülemiste AS on kõige mahukam ärikinnisvara arendus Eestis, mille rahvusvaheline mõõde on loonud kohalikule turule olulist lisaväärtust,“ rääkis Swedbank ASi kinnisvara osakonna juht Ero Viik. „Swedbank soovib aidata kaasa ettevõtluse arengule, pakkudes sobilikke finantseerimis- ja arvelduslahendusi ning soovime olla heaks partneriks Ülemiste City edasistes arengutes.”

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised