11 miljonit veel koos ei ole

Arakas
Fondijuht Viljar Arakas

EfTEN loodab käesoleva nädala lõpuni käiva investeerimisfondi EfTEN Real Estate Fund III AS aktsiaemissiooni käigus kaasata sadakond investorit.

Fondijuht Viljar Arakase sõnul sujub emissioon ootuspäraselt ja investorite huvi on olnud suur. „Pooled kavandatud investorkohtumistest on tehtud ja selle tagasiside põhjal on meil alust arvata, et suudame kaasata kümneid uusi investoreid. Lisaks kapitali kaasamisele peame vajalikuks just aktsionäride ringi laiendamist," lisas Arakas.

Minimaalne investeerimismaht on 1000 aktsiat ühe investori kohta, hinnaga 11,0378 eurot aktsia. Avalikku pakkumist korraldab fondivalitseja EfTEN Capital AS ja märkimist korraldavad kõik Eesti Väärtpaberikeskuse kontohaldurid.   Emissiooni maksimaalne maht on 11 miljonit eurot.

Vastavalt Finantsinspektsiooni poolt kinnitatud fondi prospektile võib Fond III investeeringut finantseerida pangalaenuga kuni 65% ulatuses. Omakapitali osakaal on igas uues investeeringus 35% või rohkem. Iga-aastane omakapitali tootluseesmärk on 15% aastas. Tegu ei ole garanteeritud fondiga.

Fond investeerib ärikinnisvarasse ning piiratud arendusvõimalusega kinnistutesse (kaubandus, büroo, logistika ja hotellid) või nendega seotud väärtpaberitesse Eestis, Lätis ja Leedus. Fond on sobilik pikaajalistele investoritele, kes soovivad investeerida Balti ärikinnisvaraturule, mida iseloomustab stabiilne, lihtsalt ennustatav rahavoog ning mõõdukas kapitali kasv.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised