12. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemistele rajatakse klaasist katusega uhke spordiklubi

Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak
Foto: Andras Kralla
Ülemiste City linnakut arendav Mainor Ülemiste alustas muinsuskaitse all oleva klaaskatusega eestiaegse tootmishoone renoveerimist unikaalseks spordiklubiks, investeerides aasta lõpus valmivasse hoonesse üle 2,6 miljoni euro.

2760 ruutmeetri suuruses hoones hakkab tegutsema Baltimaade suurima spordiklubide keti MyFitnessi moodsaim klubi. 8,5 meetriste lagedega majas saavad olema suur jõusaal ja rühmatreeningute ruumid, 25 meetrine ujumisbassein, massaažibasseinid ning erinevad saunad. Hoone teeb erakordseks ka selle haruldane renoveeritav saagkatus, milles on kasutatud ligi tuhat ruutmeetrit klaasi. “Uus MyFitness spordiklubi saab olema erakordselt omanäolise interjööriga. Kuna tegemist on meie jaoks suureformaadilise klubiga, siis saame seal  pakkuda senisest veelgi mitmekülgsemat treeningplaani,” märkis My Fitness AS juhatuse esimees Erkki Torn.

Ülemiste City arendaja Mainor Ülemiste juhatuse esimehe Margus Nõlvaku sõnul on uhke spordiklubi ehitamine kindlasti väga hea uudis kõigi linnakus täna töötava 7000 inimese jaoks, ent põhjust sedavõrd mitmekülgses spordiklubis käima hakata on kindlasti ka kaugemal elavatel ja töötavatel inimestel. “Ülemiste City kasvab täna suure hooga ja iga sarnane täiendus muudab linnaku veelgi täisväärtuslikumaks elu- ja töökeskkonnaks tuhandete inimeste jaoks,” märkis Nõlvak.

Spordiklubi jaoks renoveeritav paekivist hoone on eelmise sajandi alguses ehitatud Dvigateli tehase mehaanika-montaažitsehh. Majal taastatakse täies mahus ajalooline raudbetoonist saehambaid meenutava kujuga saagkatus, mille näiteid on Eestis vähe säilinud. Spordiklubi hoone ehitusmaksumus on üle 2,6 miljoni euro. Ehitustööd on kavas lõpetada detsembris 2016. Hoone renoveerimistöid teostab Vanalinna Ehitus OÜ.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474