Bonava – NCC elamuarenduse uus kaubamärk

NCC
NCC elamuarendus võtab kasutusele uue brandi.

NCC uus kaubamärk Bonava plaanitakse lansseerida 2016. aasta jooksul kõigil kaheksal turul.

Bränd võtab tulevikku kaasa NCC pärandi, inimesed ja teadmised.

„Rootsi keeles tähendab “bo” elamist ja “nav” keskust. Bonava ei ehita pelgalt maju, vaid loob kodusid ja naabruskondi, kus inimesed oma igapäevaelu elavad. See eristab meid teistest ehitusfirmadest. Meil on suuremad ambitsioonid ja me tõesti tahame, et inimestel oleks parem elu,“ sõnab Michael Björklund, NCC juht Eestis ja Lätis.

Nagu nimigi ütleb, loob Bonava nii kodusid kui ka naabruskondi ning on üks juhtivaid elamuarenduse ettevõtteid Põhja-Euroopas. See on välja kasvanud NCCst ja loonud kodusid ning naabruskondi alates 1930ndatest aastatest. Praegu töötab Bonavas 1400 inimest, ettevõte tegutseb Rootsis, Soomes, Taanis, Norras, Saksamaal, Peterburis, Eestis ja Lätis ning selle käive on 13 miljardit Rootsi krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised