Entusiastid plaanivad tühja linnaruumi kaudu Riiat turundada

Riia
Riia linnale otsitakse turundamisvõimalusi Lätis. Tallinna linnaruumi...

Linnaruumi seminaril Tallinnas otsitakse tühjalt seisvale kinnisvarale ajutisi kasutuslahendusi.

Seminar käsitleb vahekasutuse erinevaid praktikaid ja hindab tühja linnaruumi potentsiaali rahvusvaheliste näidete kaudu. Esinema on kutsutud Bremeni linna vahepealse kasutuse agentuur koos liidumaa planeerijaga, kes juba aastaid teadlikult ajutise egiidi all tühje ruume elavdavad. „Valgas on plaan tõmmata paneelikad maha ja rahvas kesklinna puitmiljöösse tagasi kolida. Paarsada kilomeetrit eemal Riias lööb laineid entusiastide grupp, kes väidab, et tühja ruumi kaudu saab Riia linna brändida. Miks meil Tallinnas või väikelinnades sellele teemale veel strateegiliselt lähenetud pole. Miks meil ei ole ruumiringluse agentuure või sellisele praktikale keskendunud arhitektuuribüroosid? Kus on meie aktivistid parkimisväljakutele vaheldust pakkuvate lahendustega?“ küsib Linnalabori urbanist ja seminari eestvedaja Keiti Kljavin.

Seminar toimub inglise keeles, korraldaja MTÜ Linnnalabor.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised