Internetioksjonil terendab hinnarekord

Büroohioone
Ärioonet Haapsalu südalinnas müüakse läbi osta.ee keskkonna.

Kolmapäeval lõppeb osta.ee keskkonnas edukalt kõigi aegade rekordoksjon, kus Haapsalu südalinna büroohoone eest on tehtud pea 400 000 eurone pakkumine.

Müügis on büroohoone koos kaasnevate kinnistutega Haapsalu südalinnas Lihula maanteel. Säärase müügipakkumise on teinud OÜ Haapsalu Linnahooldus alghinnaga 390 000 eurot ning selle hinnaga on tehtud ka üks pakkumine.

Lihula maantee 3 kinnistul asuva neljakorruselise hoone pindala 3560,8 m2. Hoones on keskküte, tsentraalne vesi ja kanalisatsioon, lift. Hoones asuvad erinevad büroo-ja kaupluse pinnad, samuti linna saun.  Lisaks sisaldab müügipakkumine veel kõrvalasuvaid transpordi- ja ärimaid.

Osta.ee ajaloo viiest kõige kõrgema hinnaga edukalt lõppenud oksjonist on kolm olnud kinnisvaraobjektid. 2006. aastal müüdi kinnistu Läänemaal 2,3 miljoni krooni eest, kolm aastat hiljem kinnistu Pärnu linnas lõpphinnaga 1,9 miljonit krooni ning 2011. aastal müüdi osta.ee vahendusel Sakus maja 113 701 euro eest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised