Arendaja vastus analüütikule: parema aja nimel kannatame kriisiaastad ära

Gert Jostov
Technopolis Ülemiste AS juhatuse esimees Gert Josto

Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov kinnitas eile toimunud Eesti Kinnisvarafirmade Liidu konverentsil, et kinnisvaraäri on tsükliline ning sellega on osapooled ka arvestanud.

Jostov märkis diskussiooniringis Advisors OÜ juhtivpartneri Avo Rõõmussaare kriitikale vastates, et  kaubanduspindade osas ta sõna ei võtta ei soovi, ent ka büroopindade äri ajajad arvestavad sellega, et kinnisvaraäri on tsükliline ja selle periood pikk. See, et protsess on laineline, on teada fakt, see on nii olnud  alati ja siin ei muutu midagi – langusele järgneb tõus ja sellele omakorda langus.

„Ülepakkumisest tulenev mõne aastane langus ei huvita meid tegelikult. Kui 2017 – 2018 see tõesti turgu tabab, ja me teame, et see ühel või teisel kujul see tuleb, siis me kannatame selle aja lihtsalt ära. Kui pikaajaliselt näeme, et see äri siiski on mõistlik, siis me elame ka raske perioodi üle ja pikemas perspektiivis on asi tasakaalus,“ selgitas Jostov.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised