Asi kindel: Hiltoni avamiseni jäänud vähem kui kuu

Sarikapidu
Hotelli sarikapeol aasta tagasi tõi sarikapärja alla hoone rajaja Olympic...

Baltimaade esimene Hilton hotell, Hilton Tallinn Park, avab külastajatele uksed lastekaitsepäeval 1. juunil.

Hilton Tallinn Park tegevdirektori Daniel Habersatteri sõnul on kõik ettevalmistused sujunud plaanipäraselt, mistõttu saab täna avamiskuupäeva ametlikult välja öelda. "Tahame pakkuda külastajatele Hiltonile vastavat standardit alates esimesest päevast. Midagi ei jää juhuse hooleks ja seepärast ei soovinud me varem ka ametlikku avamiskuupäeva avaldada," märkis Habersatter.

Tema sõnul on 1. juuniks lõppenud ka töötajate esmane väljaõppeprogramm ning hotelli külalisi võõrustatakse Hiltoni rahvusvahelise standardi kohaselt. „Hiltoni rahvusvahelised ametistandardid on kõigis riikides sarnased ning oleme alates 1. juunist valmis pakkuma tipptasemel teenust,“ selgitas Habersatter. Tema sõnul on hotelli täituvus juunikuus hea ning huvi Baltimaade esimese Hiltoni vastu suur. „Esimesele hotelli külastajale on meil varuks väga eriline üllatus,“ lisas Habersatter.

Hilton Tallinn Park hotell

Tallinna kesklinnas asuv Hilton Tallinn Park hotell ja konverentsikeskuson esimene Hiltoni hotell Baltikumis. Hotelli kümme koosolekuruumi ning Tallinna üks suurim ballisaal on varustatud  kaasaegseima tehnikaga. Konverentsiruumid mahutavad kokku ligikaudu 800 delegaati.

Hotelli külalistel on võimalus nautida erinevaid spa-teenuseid, jõusaali ja teisi lõõgastumisvõimalusi. Hotelli restoran The Able Butcher steakhouse ja kohvik-baar Linnutee pakuvad külastajatele põnevaid toiduelamusi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised