10. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asi kindel: Hiltoni avamiseni jäänud vähem kui kuu

Hotelli sarikapeol aasta tagasi tõi sarikapärja alla hoone rajaja Olympic Entertainment Groupi suuromanik Armin Karu.
Foto: Eiko Kink
Baltimaade esimene Hilton hotell, Hilton Tallinn Park, avab külastajatele uksed lastekaitsepäeval 1. juunil.

Hotellil on 11 korrust ja 202 tuba, millest 27 on sviidid

180ruutmeetrine Presidendi sviit on üks suurimaid Tallinnas

Hotelli kõrgeimail korrusel asub äriklassi lounge.

Hotellis on kümme konverentsiruumi, jõusaal, Eforea spa koos sisebasseiniga ning restoran baari ja terrassiga

Olympic Casino avab hotellis 1600ruutmeetrise Eesti esinduskasiino

Hotelli arhitekt on Meelis Press

Sisedisainilahenduse autor on Vertti Kivi

Hilton Tallinn Park hotelli ehitas AS Merko Ehitus Eesti

Hilton Tallinn Park tegevdirektori Daniel Habersatteri sõnul on kõik ettevalmistused sujunud plaanipäraselt, mistõttu saab täna avamiskuupäeva ametlikult välja öelda. "Tahame pakkuda külastajatele Hiltonile vastavat standardit alates esimesest päevast. Midagi ei jää juhuse hooleks ja seepärast ei soovinud me varem ka ametlikku avamiskuupäeva avaldada," märkis Habersatter.

Tema sõnul on 1. juuniks lõppenud ka töötajate esmane väljaõppeprogramm ning hotelli külalisi võõrustatakse Hiltoni rahvusvahelise standardi kohaselt. „Hiltoni rahvusvahelised ametistandardid on kõigis riikides sarnased ning oleme alates 1. juunist valmis pakkuma tipptasemel teenust,“ selgitas Habersatter. Tema sõnul on hotelli täituvus juunikuus hea ning huvi Baltimaade esimese Hiltoni vastu suur. „Esimesele hotelli külastajale on meil varuks väga eriline üllatus,“ lisas Habersatter.

Hilton Tallinn Park hotell

Tallinna kesklinnas asuv Hilton Tallinn Park hotell ja konverentsikeskuson esimene Hiltoni hotell Baltikumis. Hotelli kümme koosolekuruumi ning Tallinna üks suurim ballisaal on varustatud  kaasaegseima tehnikaga. Konverentsiruumid mahutavad kokku ligikaudu 800 delegaati.

Hotelli külalistel on võimalus nautida erinevaid spa-teenuseid, jõusaali ja teisi lõõgastumisvõimalusi. Hotelli restoran The Able Butcher steakhouse ja kohvik-baar Linnutee pakuvad külastajatele põnevaid toiduelamusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474