KV.EE: Rae valla maade eest küsitakse 22% enam

Rae vald
Rae valla maade eest küsitakse viiendiku võtta enam kui aasta tagasi.

Portaali KV.EE andmetel pakuti aprilli kuus Harjumaal müügiks 2368 maatükki. See on 1% enam kui aasta tagasi. Harjumaa maade müügipakkumiste keskmine hind oli aastatagusel tasemel ehk 46 eurot ruutmeetri eest.

Aprillikuisest Harjumaa 2368 maatüki müügipakkumisest 378 asuvad Tallinnas. Tallinna maade müügipakkumiste arv vähenes aastataguse ajaga võrreldes 13%. See viis pakkumishinnad 21-protsendilisse tõusu. Tallinna maamüüjad küsisid aprillis ruutmeetri eest keskmiselt hinda 158  eurot.

Suuruselt suurima maatükkide müügipakkumiste arvuga piirkond on Harku vald, kus portaali KV.EE andmetel pakuti aprillis müügiks keskmiselt 393 maatükki keskmise hinnaga 23 eurot ruutmeetri kohta. Eelmise aastaga kõrvutades vähenesid need näitajad vastavalt 1 ja 4 protsenti.

Harku valla ja Tallinna linna järel on suuruselt kolmas maade turu piirkond Rae vald. Rae vallas pakuti aprillis müügiks 253 maatükki ehk aastatagusest 6% vähem. Rae maatükkide ruutmeetrihind kerkisid 36 eurole ehk aastatagusega võrreldes 22%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised