Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lemmik uusarenduse hääletuse võitis Aurora Park

Vaade Aurora Park korterelamu rõdult Harku järve äärde saab olema selline.
Foto: Endover Kinnisvara
Kinnisvaraportaali City24 korraldatud rahvahääletusel valiti parimaks uusarenduseks Endover Kinnisvara arendatav Harku järve äärne Aurora Park.

Aprillist mai keskpaigani City24 Facebooki lehel toimunud hääletuse võitis ülekaalukalt Aurora Park. Teisele kohale jäi Meerhof 2.0 ning kolmandaks Kalamaja Residents.

 “Eesti lemmikuusarenduse konkursil osales sel aastal kokku 42 arendust. Aurora Pargi tugevustena tõid hääletajad välja terviklikku elukeskkonda, järve lähedust ning korteritest avanevaid kauneid vaateid,” ütles City24 müügijuht Marge Rebane.

Aurora Park on Endover Kinnisvara poolt Haaberstisse Harku järve vahetusse lähedusse ehitatav uusarendus, mille müük algas tänavu aprillis. Korterelamu on projekteerinud arhitekt Tormi Sooväli. Hoone välisseinad on kolmekihilistest monteeritavatest raudbetoonpaneelidest. Igal korteril on metallkonstruktsiooniga rõdu, esimese korruse korteritel on puidust terrassid.

Hoone populaarsust ilmestab fakt, et avaliku müügi alguseks oli omaniku leidnud juba 50% korteritest. Aurora Pargi tugevuseks nimetab arendaja terviklikult lahendatud ning väljaehitatav rohelist park-õueala, kus on pikniku- ja grillipaigad, mänguväljakud, uisu- ja hokiväljak, pallimänguplats, lemmikloomaala ning mitmed teised vaba aja veetmise võimalused.

Korterite hinnad algavad arenduses 46 000 eurost, ruumeetrihind alates 1229 eurost. Keskmine on hind on aga 1530 eurot, mis teeb sellest Tallinna ühe soodsaima arenduse. Saadaval on 34 – 92  ruutmeetrised 2-4 toalised korterid. Esimeses etapis valmib 102 korterit.

Endover Kinnisvara on 1995. aastal asutatud kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõtete grupp, mis arendab praegu Tallinna südalinnas ja selle lähiümbruses üheksat hoonet.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474