Autorid: Lauri Leet, Lauri Leet, kaasautor • 24. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UUENDATUD GALERII: Promenaadi maja näidiskorter

Arhitekti nägemus Promenaadi majast
Foto: Capital Mill
Capital Milli arendatavas Promenaadi majas valmis näidiskorter ning korterite müügiga tegeleva Liven Kinnisvara spetsialistid avasid kliendipäeval luksusliku korteri uksed.

Arhitektuuribüroo Arhitekt 11 kavandatud Promenaadi maja koosneb neljast eriilmelisest majast: Kogukonnamaja haljastusega sisehoovis on mõnus pere ja sõpradega aega veeta, Peremaja oma päikeselise mänguväljakuga vastab kõige paremini pereelu nõudmistele, eksklusiivses Peremaja tornis on igal korrusel vaid üks korter ning Linnamaja on siseaatriumiga luksuslik korterelamu.

Kliendipäevaks, 24. maiks valmis näidiskorter just Linnamajas, kus kokku saab kuuel korrusel olema 40 korterit, suurustega 55 – 127 m2. Maja üheks tõmbenumbriks saab kindlasti valgusküllane siseaatrium. Viimasel korrusel valmivad 5,5 meetri kõrguste lagedega päris luksuslikud korterid, kus korterisisene trepp viib privaatsele katuseterassile.

92-ruutmeetrine kolmetoaline näidiskorter asub maja neljandal korrusel,  rõdu ja saunaga korteris on vaade vanalinnale. Korteris hakkavad silma mitmed detailid: uksehinged on peidetud, lukud isesulguvate magnetitega, kõrged põrandaliistud. Põrandaküte ning energiatõhusad paketid teevad võimalikuks maani aknad ning hea ja avara vaate.

Korterite müügiga tegeleva Liven Kinnisvara partneri Andres Aaviku sõnul on praeguseks hetkeks müüdud kokku 18 korterit ning broneeringuid on veel lisaks paaril. „Esimeses järjekorras müüdi 6. korruse kortereid, siis 5. paiknevaid ja ning müüdud on ka väiksemaid kortereid 2. korrusel vaatega promenaadile jalakäijate tänava poole.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474