Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uued arendusprojektid Pärnus ja Viimsis

Viimsi Maja arendus sisaldab kahte elamut.
Foto: CKE Kinnisvara
Kes otsib uusarendusi väljaspool Tallinna, siis uudisena kaks näidet Viimsist ja Pärnust.

Viimsi Maja sisaldab Viimsisse aadressidele Nelgi tee 5 ja Hüatsindi tee 1 rajatavat kahte elamut. Hoonetesse tulevad  kahe- kuni neljatoalised korterid, millest suuremad paiknevad läbi kahe tasapinna. Iga korter saab oma rõdu, paljudesse on planeeritud saun.Maja õuele tuleb lastemänguväljak.

AS Remet arendatava ja ehitatava Viimsi Maja arhitekt on Christa Pihelpuu. Hooned valmivad 2017. aastal, nende energiaarvutustele põhinev energiamärgis vastab klassile C.

CKE Kinnisvara  sõnul neljakordistab Viimisi Maja arendus Viimsisse koduotsijate valikuvõimaluse lausa neljakordselt. Korterite hinnad algavad 1600 eurost ruutmeetri kohta.

Kuninga Residentsi kinnistu
Foto: LVM Kinnisvara

Pärnu vanalinnas algas unikaalse Kuninga Residentsi ehitus

Pärnus alustas aga Kuninga Maja OÜ koostöös LVM Kinnisvaraga vanalinnas paikneva Kuninga Residentsi ehitust.

Aastaid Pärnu Linnavalitsuse kasutuses olnud kinnistuga aadressile Kuninga 24  on läbitud tänaseks kõik vajalikud menetlused, valminud on ehitusprojekt ning väljastatud on ehitusluba. Suvel valmiva 13 külaliskorteriga ligi 1300 m2 suletud netopinnaga residentsi kogumaksumuseks kujuneb ligi 1,1 miljonit eurot.

Kuninga Residentsi arendajaks on Kuninga osaühing Maja, ehitajaks Sampoehituse OÜ. Kuninga Residentsi on projekteerinud osaühing AB Pind, omanikujärelevalvet teostab AS Telora-E. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474