Luksushotellid Baltikumis: üks avamine teise järel

hotell
Pullman Old Town

Hotellioperaatori AccorHotelsi alla kuuluv Pullman Hotels & Resorts avas 16. juunil oma esimese luksushotelli Baltikumis. Riia vanalinnas avatud Pullman Old Town on varustatud 155 numbritoa, kolme restorani, kaheksa konverentsiruumi ning Fit&Spa Lounge’iga.

Riia vanalinna Jekaba tänaval asetsevasse ajaloolisse hoonesse ehitatud Pullman Old Town Riga hotell paikneb kohas, mille lähedale jäävad kõik märkimisäärsed vaatamisväärsused. Ehitise ajalooline fassaad pärineb 1789. aastast ning algselt oli see esimene telliskividest ehitatud hoone, mis asetses väljaspool toonast linnamüüri. Fassaadile on juurde ehitatud kaks moodsa arhitektuurilahendusega osa.

Hotelli interjööri kujundamisel kombineeriti ajalooline pärand moodsa arhitektuuriga. Ajaloolistele detailidele vastukaaluks on interjööris tähtsal kohal modernse kunsti ja kaasaegse disaini elemendid. Kombineeritult loovad sellised kaks küllaltki vastandlikku poolt unikaalse atmosfääri.

Ehitise renoveerimist alustas rahvusvahelise AccorHotelsi brändi alla kuuluv Läti tütarettevõte Wisher Enterprises LV 2006. aastal.

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised