Neinar Seli müüs pikaaegsete politseimajadega kinnistud

Neinar Seli
AS Tartu KEK ja AS Rondam omaniku Neinar Seli sõnul kulgesid läbirääkimised...

Investeerimisfond United Real Estate Fund I ostis Tartus Riia tänaval 130 ja 132 asuvad kinnistud, kus suurimaks üürnikuks jääb ka peale tehingut Politsei- ja Piirivalveamet. Müüjaks osutusid Neinar Seli ettevõtted.

AS United Real Estate Fund I nõukogu esimehe Jaanus Otsa kiidab pressiteate vahendusel tehingut. Tema kinnitusel vastavad soetatud kinnistud fondi investeerimiskriteeriumitele. „Tegemist on heas seisukorras äri- ja büroohoonetega, millest suurem osa on välja üüritud pikaajalise üürilepinguga Politsei- ja Piirivalveametile. Jätkame kinnistute üürnikele kvaliteetse ja nende nõudmistele vastava haldusteenuse osutamist. Samuti on meil plaanis investeeringutega tõsta hoonete energiasäästlikkust,“ ütles Otsa.

Kinnistute müüjad on AS Tartu KEK ja AS Rondam. Ettevõtete omaniku Neinar Seli sõnul kulgesid läbirääkimised kiirelt ja konstruktiivselt. „Meie kontserni jaoks on aeg liikuda edasi ning tegeleda uute väljakutsetega. Käesolev tehing annab tõestust, et Tartu on kinnisvarainvestoritele hea paik ning usun see annab julgust ka teistel Tartusse investeerida.“

Müüjaid nõustas ja tehingu läbirääkimisi juhtis OÜ Catella Corporate Finance. Tehingut finantseeris Nordea Bank AB Eesti filiaal. Poolte kokkuleppel on tehingu maksumus konfidentsiaalne.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised