Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordea finantseerib Mainor Ülemiste projekte

Endise Dvigateli tehase mehaanika-montaažitsehh
Foto: Mainor Ülemiste
Ülemiste City arendaja Mainor Ülemiste sõlmis Nordea pangaga 2,5 miljoni euro suuruse finantseerimislepingu, mille abil restaureeritakse unikaalsed vanad tootmishooned uue MyFitness spordiklubi ja Gourmet Coffee restorani jaoks.

Baltimaade suurima spordiklubide keti MyFitnessi moodsaim klubi hakkab tegutsema enne Teist maailmasõda ehitatud endises Dvigateli tehase mehaanika-montaažitsehhi hoones. Majal taastatakse täies mahus ajalooline raudbetoonist saehambaid meenutava kujuga saagkatus, mille näiteid on Eestis vähe säilinud. 2760-ruutmeetri suuruses hoones on 8,5 meetri kõrgused laed, milles on kasutatud ligi tuhat ruutmeetrit klaasi. Spordiklubis saab olema suur jõusaal ja rühmatreeningute ruumid, 25-meetrine ujumisbassein, massaažibasseinid ning erinevad saunad.

Täna Tallinnas Kadriorus ja Pärnu maanteel kohvikuid opereeriva ning kvaliteetkohvi valmistava Gourmet Coffee uus restoran tuleb kõrvalasuvasse kolmekordsesse punastest tellistest endisesse tööstushoonesse, milles on kokku 995 ruutmeetrit restaureeritavat pinda. MyFitness spordiklubi ja Gourmet Coffee restoran Ülemiste Citys on plaanis külastajatele avada järgmise aasta alguses.  

Ülemiste City`s on 36 hektaril välja ehitatud 100 000 ruutmeetrit üüritavat kontoripinda. 2025. aastaks plaanitakse lisaks uuele spordiklubile ja restoranile rajada kokku 300 000 ruutmeetrit büroopinda, 125 000 ruutmeetrit kortereid, kultuurikeskus, pargid ja kohvikud. Ülemiste City linnaosa arendavad Mainor Ülemiste AS ja Technopolis Ülemiste AS.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474