Autorid: Lauri Leet, Lauri Leet, kaasautor • 21. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ka uusarenduses soovib naaber naabrit tunda

Lubja 9a äsja valminud kortermaja korterite müüki korraldava Pindi Kinnisvara sõnutsi on hoone moodsa arhitektuurikeelega ning sobitub hästi ümbritsevasse keskkonda.
Foto: Pindi Kinnisvara
Tallinna kesklinnas Torupilli asumisse kerkinud Lubja Residentsi kortermajas on suur osa kortereid müüdud ning enamik neist on Pindi Kinnisvara kinnitusel ostnud selle omale koduks, mitte pelgalt investeeringuks.

Lamekatusega ning ühe trepikojaga Lubja 9a äsja valminud kortermaja on korterite müüki korraldava Pindi Kinnisvara sõnutsi moodsa arhitektuurikeelega ning sobitub hästi ümbritsevasse keskkonda.

Korterelamu projekteerimisel on lähtutud energiasäästlikkusest ja elukeskkonna mugavusest: korterites on vesipõrandaküte ning soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem. Maja katusele paigaldatakse päikesepaneelid.

Katusele paigaldatavad päikesepaneelid, soojustagastusega sundventilatsioon ega ka erinevad viimistluslahendused pole tänasel päeval enam mingi uudis või haruldus, ometi on kortermaja 18st korterist vaid kaks veel praeguseks hetkeks jäänud vabaks, ülejäänud on müüdud või broneeritud.

Pindi Kinnisvara maakler ning suurkliendi osakonna assistent Elje Hinno toob hea müügiedu põhjustena välja nii hoone asukoha, hea arhitektuuri kui ka kvaliteetse siseviimistluse. „Müügile on hästi mõjunud nii vähese korterite arvuga maja, mis mõjub hästi turvatundele - naaber tunneb naabrit.“

Ta lisab, et samuti on olnud oluline arendaja paindlikkus materjalide valikul ja ruumiplaneeringu muutmisel. „Enamus kliente on korteri ostnud omale koduks,“ kinnitab Hinno.

Viiekorruseline korterelamu on projekteerinud Aigar Roht projekteerimisbüroost AB Korrus, hoone arendajaks oli Favorte tütarettevõte Lubja Residentsid OÜ. Ehitas osaühing OÜ Mitt & Perlebach.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474