Niidu Kinnisvara ühineb emaettevõttega

Trigon Property Development
AS Trigon Property Development juhid Aivar Kempi(vaakul) ning Joakim Helenius.

AS Trigon Property Development ühendab tütarettevõtte OÜ VN Niidu Kinnisvara.

Eile sõlmitud ühinemislepingu kohaselt on Trigon Property  ühendavaks ühinguks ning Niidu Kinnisvara ühendatavaks ühinguks.  Niidu Kinnisvara vara ühendatakse Trigon Propertyga ning ühinemismenetluse järel loetakse lõppenuks Niidu Kinnisvara tegevus.

Sajaprotsendilise tütarettevõttega ühinemise eesmärgiks on Trigon Property sõnul kontserni struktuuri loogilisemaks muutmine ning ühinevate poolte administratiivjuhtumise hõlbustamine, samuti seotud kulude vähendamine ja efektiivsuse suurendamine. Kontsernisisese ühinemise käigus ei muutu kontserni varade, õiguste ja kohustuste maht, sisu ja olemus, ettevõtte aktsiakapitali ei suurendata.

Peale ühinemist jääb ühingu ärinimeks AS Trigon Property Development.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised