Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veskimöldre arendamisse kaasatakse ühisraha

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on Brave Capital alati avatud sisenema uutesse projektidesse.
Foto: Andras Kralla
Brave Capitali juhitav BC Arenduse OÜ sõlmis koostöölepingu EstateGuruga Veskimöldre elurajooni infrastrukutuuri arendamise finantseeringu kaasamiseks.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on Brave Capital alati avatud sisenema uutesse projektidesse ja ettevõtetesse rahastades neid läbi investorite, pankade, kui ka muude finantsinstrumentide. “Laiema rahastamise kaasamine avardab projektide finantseerimiseks võimalike vahendite paketti ja annab võimaluse omakapitali tootluse suurendamiseks. Ühisrahastuse instrumendist selgema ülevaate saamiseks alustasime pilootprojektina vahendite kaasamise Veskimöldre elukeskkonna edasiarendusse. Veskimöldre äriplaani järgsest 7 miljoni suurusest koguinvesteeringust kaasame läbi EstateGuru platvormi 380 000 eurot.”

“Olles olnud eelnevalt ühisrahastuse skeptik, siis praeguse kogemuse põhjal võin kinnitada, et tegemist on professionaalse teenusega rahastamise korraldamiseks,” lisas Kuusk.

Veskimöldre on  Eesti suurim era- ja avaliku sektori koostöös valmiv elukeskkkonnaarendus. Veskimöldre laienemisega lisandub hinnatud elurajooni 176 kinnistut ja 131 ridaelamuboksi, koostöös vallaga on planeeritud rajada uus kool ja lasteaed ning Maanteeameti poolt novembriks valmiv Laagri möödasõit parandab veelgi olemasolevat ühendust Tallinna kesklinnaga.

“Huvi Veskimöldre elukeskkonnaarenduse vastu on olnud suur. Vähem kui nädalaga on enam kui 300 EstateGuru investorit rahastanud projekti juba rohkem kui 65% ulatuses. Investeerimisvõimalus Veskimöldre arendusse on avatud veel nädala jagu.” ütles EstateGuru esindaja Marek Pärtel.

EstateGuru on suurim hüpoteegiga tagatud kinnisvaralaenudesse investeerimisvõimalusi vahendav ühisrahastusplatvorm Balti riikides. Brave Capital on Eesti ja väliskapitalil põhinev investeeringute juhtimise ettevõte, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamisega ning projektide finantseerimisega ja arendamisega. 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474