Pärnu jõe paremkaldale kerkivad kortermajad

Kuninga residents
LVM Kinnisvara müügipakkumiste hulka suvepealinnas kuulub ka restaureeritud...

Järgmisel aastal valmiv Pirniaia elamukvartal paikneb Pärnu linnas Rääma linnaosas.

Elamukvartal saab selle müügiga tegeleva LVM Kinnisvara kinnitusel olema piirkonna üks kenamaid elukeskkondi põhjamaise arhitektuuriga, pakkudes alternatiivi suurtele korrusmajadele, säilitades samas korterite atraktiivse hinnataseme. Kortermajad on kahe elukorrusega ja väheste korteritega.  

Elukorterid asuvad tänavast eemal, neile on planeeritud avarad päikesepoolsed terrassid ja rõdud. Kortereid iseloomustavad veel madal energiakasutus, linnaliiklusele suletud sisehoov, ruumikad panipaigad ja skandinaavialik siseviimistlus. 

Vastavalt LVM Kinnisvara ja Hansakodu vahel sõlmitud maaklerteenuste lepingule alustas LVM Kinnisvara neljast kortermajast koosneva elamukvartali korterite eelmüüki.

Pirniaia elamukvartali arendaja on 2007. aastal loodud  Pärnu kinnisvaraarendaja Hansakodu OÜ. Ettevõte endine nimi on OÜ Hansanõue, selle tegevjuhtkonda kuulub äriregistri andmetel  juhatuse liige Madis Kasemets. Ettevõtte müügitulu oli mullu ligikaudu 657 tuhat eurot.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised