Arco tütarettevõte laiendab Bulgaarias haaret

Tarmo Sild
Arco Vara juhataja Tarmo Sild

Sofia linnavolikogu kehtestas juuli lõpus Arco Vara tütarühingule Iztok Parkside EOOD-le kuuluvate samanimeliste kinnistute detailplaneeringu, kuhu ettevõte planeerib rajada kolm kortermaja.

Planeeringuga hõlmatud kinnistute pindala on 2470m2, kehtestatud planeeringu kohaselt  rajatakse Iztok Parkside kinnistutele kuni 68 korteriga kolm kortermaja, müüdava pindalaga (GSA) 7700 m2, millele lisanduvad parkimiskohad ja panipaigad.

Arco Vara omandas kinnistud käesoleva aasta kümnendal mail. Juba alustatud projekteerimistööd lõpevad kolmandas kvartalis ning ehituse ja eelmüügiga alustab kontsern 2016. aasta neljandas kvartalis.

AS Arco Vara juhataja Tarmo Sild märkis kommentaaris, et ettevõtte üks lisaväärtusi on luua planeeringulahendusi, mis ühelt poolt loovad Sofiast kaasaegset metropoli ja teenivad tema elanikke, ning teiselt poolt annavad aktsionäridele optimaalse kapitalipaigutuse vastu korraliku tootluse. „Elanike ostuhuvi näeme juba praegu, aga projekti reaalsed tulemused avalduvad kontserni kasumiaruandes 2018. aasta alguses. Meie oodatud müügitulu ületab 7 miljonit eurot ja aktsionäride puhaskasum võiks ületada ühte miljonit eurot,“ kinnitas Sild.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised