Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Crowdestate pakub investeerimisvõimalust Lätti

Crowdestate’i tegevjuht Loit Linnupõld
Foto: Andres Haabu
Crowdestate.eu avab täna oma liikmetele esimese investeerimisvõimaluse Lätis. Liepziedi kinnisvaraarendusprojekt Riias pakub kaheaastase perioodi jooksul investoritele 15% suurust aastaintressi.

"Kõik fundamentaalnäitajad viitavad sellele, et Riia korteriturg võiks investoritele pakkuda parimat potentsiaali kiireks hinnatõusuks. Juunis avaldatud statistika kohaselt kasvasid Riia eluasemete hinnad kaks korda kiiremini naaberriikide pealinnade Tallinna ja Vilniuse korterihindadest” ütles Crowdestate’i tegevjuht Loit Linnupõld.

Riia keskmised korterihinnad on keskmiselt kolmandiku võrra madalamad Tallinna või Vilniuse samaväärsete korterite hindadest. Perede netosissetulekut arvesse võttev elamispinna kättesaadavuse indeks kinnitab, et uued korterid on Riia elanikule palju kättesaadavamad kui näiteks Tallinna või Vilniuse elanikule.

"Liepziedi projekti iseloomustavad eelkõige funktsionaalsuse ja kättesaadavus. Mezaparksi piiril asuv odavaima hinnaklassi uus kodu pakub ligipääsu kõikidele Mezaparksi hüvedele ning kogu mugavaks elamiseks vajalik infrastruktuur supermarketite ja ühistranspordi näol on vaid mõnesaja meetri raadiuses" kommenteeris Liepziedi projekti juhtivpartner Aadu Oja. "Meie odavaima korteri saab kätte juba 2 500 eurose sissemakse ning vähem kui 100 euro suuruse igakuise laenumaksega. Usun, et see on täna Riia kõige soodsaim pakkumine."

"Me oleme Liepziedi korterite müügi osas väga põnevil,” ütles Ieva Jansone, Arco Real Estate elamispindade üksuse juht. “Sellise hinnatasemega korterite järgi on Riias suur vajadus, kinnisvarafirmad aga ei ole sellesse hinnaklassi seni eriti arendanud.”

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474