Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduskeskuse haldus Riias läheb BPT Real Estate kätte

BPT Real Estate Groupi tegevjuht Indrek Hääl
Foto: Meeli Küttim
Kinnisvarahaldusfirma BPT Real Estate võtab üle Galleria Riga kaubanduskeskuse igapäevase juhtimise ning finantstegevuse.

BPT Real Estate sõlmis lepingu kaubanduskeskuse haldamiseks Läti kinnisvaraarendaja Patollo SIAga. Läti pealinnas asuv kaheksakorruseline keskus avati 2010. aastal ning keskus reklaamib end muu hulgas ka kui suurima katuseterassiga kaubanduskeskus Baltikumis. 

“Viimastel aastatel on BPT Real Estate näidanud pidevat kasvu ning võtnud Baltimaades juhtiva turupositsiooni. Ainuüksi meie hallatavasse kaubandushoonete portfooliosse kuulub täna rohkem kui 150 000 ruutmeetri jagu rendipinda üle Baltikumi. Oleme meie hallatavatesse kaubanduskeskustesse toonud kokku üle 75 000 ruutmeetri suurusele rendipinnale hulga rentnikke,“ kommenteeris BPT Real Estate Groupi tegevjuht Indrek Hääl pressiteate vahendusel.

Galleria Riga kaubanduskeskuses on 23 500 ruutmeetri suurusel pindalal 10 restorani, ainulaadne katuseterrass panoraamvaatega Riiale ning 120 kauplust.

BPT Real Estate on Baltimaade juhtiv kinnisvarahaldusfirma, mis hiljuti alustanud lisaks ka tehingunõustamise, vahendamise ja hindamisteenustega. Kontserni konsolideeritud müügitulu majandusaasta aruande põhjal oli 2015. aastal 4,776 miljonit eurot,  (2014. aastal 4, 21 miljonit) ning konsolideeritud kasum 420 859 (aasta varem 876 605) eurot. Eelmise aasta aprillis soetati 51,02% osalus ettevõttes AE Projekti Insener OÜ, et "edasi arendada grupis projekteerimise ja kinnisvara arendamise teenuseid," seisab  ettevõtte majandusaasta aruandes.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474