Tutvumisõhtu elanikele toimus enne kortermaja ehituse algust

Katla Maja
Katla Maja

Eile, 25. augustil Kultuurikilomeetril toimunud Liven Kinnisvara uue projekti Katla Maja tutuvustamisel märkisid sisearhitektid, et hoonet võib iseloomustada kokkuvõtvalt: „kõrged laed ja industriaal.”

Vaatamata sellele, et maja ehitusega ei ole veel alustatud, korraldati mitteametlikus vormis kohtumine tulevaste elanike, huviliste ja projektiga seotud osapoolte vahel. Oli võimalus esitada küsimusi Katla Maja arhitektile Olavi Kukele ja sisearhitektidele Tõnis Kalvele ja Ahti Grünbergile.

Kuna meie uues majas on üle poole korterite juba omaniku leidnud, siis otsustasime mitte kaua oodata ja teha esimese ühise ürituse,” kommenteeris Andero Laur, Liven Kinnisvara juhatuse liige. “Siiani oleme maja tutvustanud oma sõpradele-tuttavatele ja nende kaudu on huvilisi järjest lisandunud. Avaliku müügiga ei ole me veel alustanudki.”

Sisearhitekt Ahti Grünberg iseloomustas Katla Maja kui isemoodi maja, mis ei sobi kõigile. „Kõige lihtsam on seda iseloomustada kahe märksõnaga – kõrged laed ja industriaalstiil,” selgitas ta.

Sisearhitektid Kalve ja Grünberg on samuti kaasa löönud Kultuurikatla renoveerimislahenduste leidmisel.  

Katla Maja on Kultuurikatla vahetusse lähedusse rajatav kortermaja, mida iseloomustavad industriaalstiil, kõrged laed ja kultuurihuviliste meelisasukoht.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised