Baltic Horizon omandas Upmalas Biroji büroohoone Riias

Baltic Horizon sai 30 augustil ametlikult Upmalas Biroji büroohoone omanikuks. Baltic Horizon portfellis on seega hetke seisuga 7 ärikinnisvara objekti väärtusega üle 125 miljoni euro.

Upmalas Biroji  ehitas 2008. aastal Saksamaalt arendaja Bauplan Nord. Hoone ankurrentnikeks on SEB Global Services ning CABOT. Hoone on 100% välja renditud kesk- ja pikaajaliste rendilepingutega. Hoone väljarenditav pind on üle 10 500 ruutmeetri. Arendaja Bauplan Nord jätkab hoone haldajana ka edaspidi, teatas ettevõte.

Antud tehing on väärtuslik lisa fondi kvaliteetsesse investeerimisportfelli. Riias on Baltic Horizon fond samuti investeerinud SKY naabruskonna kaubanduskeskusesse Bikernieku tänaval. Peale objekti omandamist on fondi portfelli hajutatus oluliselt paranenud ning nüüd on portfellist ca. 35% Tallinnas, 23% Riias ning 42% Vilniuses. Lisaks on portfell nüüd paremini hajutatud ka segmentide lõikes: 43% büroo- ning 57% kaubandusobjektid kuhu kuulub ka Coca Cola Plaza Tallinna südalinnas.

Baltic Horizoni osakud on noteeritud ning kaubeldavad Nasdaq Tallinna platformil alates 6. juulist 2016. Baltic Horizon tähis börsil on NHCBHFFT. Upmalas Biroji tehingut nõustas ostja poolelt Sorainen ning müüja poolelt BNT advokaadibüroo ning Newsec.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised