Põhja-Tallinna rajatakse paindliku planeeringuga tornelamu

Põhja-Tallinna Pelguranna asumisse kerkib 2017. aasta lõpuks 14 korruseline elamu, milles korterid paigutatakse vertikaalteljel üksteisest sõltumatult.

Sihvakasse, 45 meetrit kõrgesse ja 14-korruselisse elamusse aadressil Madala 16 tuleb 88 ühe- kuni neljatoalist korterit. Hoone sokli- ja esimesele korrusele on planeeritud panipaigad korterite tarbeks. Parkimiskohti rajatakse 94.

„Olemuselt on hoone näol tegemist suurpaneelidest tornelamuga, kuid võrreldes eelkäijatega on korterite planeerimine olnud paindlikum,“ kommenteeris korterite müügiga tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Sergei Zahharov.

„Kui traditsioonilises korterelamus on kõigi korruste korterid identsed püstakute kaupa, siis Madala 16 lahendus loob võimaluse paigutada erinevate suurustega kortereid hoone vertikaalteljele teineteisest sõltumatuna. Sedasi saab paigutada väiksemad korterid madalamatele korrustele ja suuremaid, vanalinna vaatega korterid kõrgematele korrustele. Samuti võimaldab selline lahendus liita väiksemaid kortereid üheks suuremaks.“

Madala 16 arendaja on tuntud ettevõtja Endel Siff, korterite müüki korraldab Uus Maa Kinnisvarabüroo. Korterelamu ehitustööd ning ümbritseva keskkonna korrastamise tähtajaks on 2017. aasta lõpp.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised