Pealinna siluett täieneb: kõrghoone kerkimas Sossi mäele

ARS Projekt
Hoone projekteerib ARS Projekt, juhtivarhitektiks on Rasmus Tamme

Kinnisvaraarendusettevõte Fausto Grupp soetas Tallinnas Sossi mäel asuva Tartu maantee 80P kinnistu ning plaanib sinna ehitada 18 000 m2 suuruse büroohoone. Kaasaegne kõrghoone valmib 2018. aastaks.

"Tegemist on väga atraktiivse äripiirkonnaga Tallinna suurima liiklusristmiku vahetus läheduses, südalinna pääseb autoga paari minutiga," rääkis Fausto Grupi juhatuse liige Sven Mihailov. "Uue hoone ülakorrustelt avaneb lummav vaade: saab imetleda linna siluetti ning merd, samuti Ülemiste järve."

Plaanitav kaasaegne kõrghoone koosneb erinevatest mahtudest, mida ilmestavad rõhutatud raamidega klaasfassaadid. Hoone projekteerib ARS Projekt, juhtivarhitektiks on Rasmus Tamme. Arendatakse välja Tartu mnt ja Peterburi tee ristumise lähiala infrastruktuur, et kogu piirkonna arengule hoogu anda.

OÜ Fausto Grupp on 10-aastase ajalooga Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub eelkõige kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubanduskinnisvara, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamise valdkonnas. Gruppi kuulub 8 sidusettevõtet, mille portfellis on kokku 32 000 m2 kaubandus- ja äripinda ning kinnisvarainvesteeringute maht kokku üle 60 miljoni euro.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised