Ergo Mõttuse kuldreegel: ära muretse!

Ergo Mõttus
Ergo Mõttus

Tartus tegutseva 36aastase kinnisvarainvestori Ergo Mõttuse üheks kuldreegliks on, et ta ei sea raha oma elus esikohale ega muretse vaatamata oma varasemale finantskriisi kogemusele.

Mõttus ehitas 14 aastaga nullist üles pea 180 üürnikuga portfelli, mis toodab talle enda kinnitusel iga kuu ligi 65 000 eurot passiivset tulu. Igakuisest passiivsest tulust lõviosa moodustavad mitme ettevõtte alt laekuvad kinnisvara müügi-, üüri-, intressi- ja haldustulud.

Sealjuures ei ole Mõttus seadnud raha elus ealeski esikohale ning vaatamata finantskriisi kogemusele on sõna „muretsema“ talle võõras. Tänu selgetele eesmärkidele ja konkreetsele plaanile suutis ta oravarattast välja murda juba esimese 3-4 tegutsemisaastaga.

Mõttus avastas enda jaoks kinnisvara 22aastaselt Eesti Põllumajandusülikoolis (praeguse nimega Eesti Maaülikoolis) maakorraldust õppides. Esmalt idanes unistus saada kinnisvarahindajaks, mille jaoks tuli täita kindlad eeldused: omandada ülikoolis bakalaureusekraad, töötada kolm aastat kinnisvarabüroos kinnisvarahindaja assistendina ning läbida seejärel eksam.

Loe Ergo Mõttusest lähemalt Äripäeva veebist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised