Kodu remondi laenud kasvuteel

Bauhofi värviriiul
Bauhofi värviriiul

Eestlaste himu võtta remondilaene on sisustus- ja remondiettevõtete käibed tõusule tõuganud. Bauhof prognoosib 5-7% turu kasvu.

„Meie käive kasvab. See on kasvanud aastataguse ajaga võrreldes 40-42%,“ lausus Liuglev Uks ASi juht ja omanik Taimi Linamägi. Kui mõnel ettevõttel on tihe töögraafik ja suurenenud nõudlus tarneaegu pikendanud, siis neil tema sõnul nii ei ole. „Meil on sama tarneaeg,“ märkis Linamägi. Nende kliendid on enamjaolt eraisikud ja 30% ettevõtjaid. 

Linamägi sõnul on nende käive kasvanud kogu aeg, alates ettevõtte loomisest viis ja pool aastat tagasi. Koos stabiilse hinnatõusu ja hoogsate arengutega kinnisvaraturul on sammutud ülesmäge ning lisaks suudetud ka end oma nišis kinnistada.

Täispikka remondilaenude lugu loe Äripäevast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised